Μοιράσου το αρθρο!

Σε σκηνικό για ταινία του Χόλιγουντ θα μετατραπούν γραφικά χωριά της Μαγνησίας, τα οποία κέρδισαν επάξια τα πρωτεία, ανάμεσα από πολλές υποψήφιες περιοχές.

Ειδικότερα, δύο χωριά στη σκιά του Πηλίου, η Αγία Κυριακή Τρικερίου και οι Κόττες θα αποτελέσουν κεντρικό τόπο γυρισμάτων από αισθηματική ταινία που θα μαγνητοσκοπηθεί λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο, με γνωστούς πρωταγωνιστές.

Το πράσινο τοπίο σε συνδυασμό με τη θάλασσα, έκαναν τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της ταινίας να επιλέξουν τη Μαγνησία και το νοτιοανατολικό τμήμα της για να δώσουν έμφαση και χρώμα στις κινηματογραφικές σκηνές.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Νοεμβρίου, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες άδειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Γνωστή ψαροταβέρνα στις Κόττες, θα αποτελέσει σημαντικό “σταθμό” στην εξέλιξη της ιστορίας, και το κεντρικό τοπίο διεξαγωγής των γυρισμάτων. Όμως το σενάριο θέλει τους πρωταγωνιστές να περπατούν και στην πανέμορφη και γραφική Αγία Κυριακή!

Πρωταγωνιστής στην ταινία θα είναι ο Αμερικανός Matthew Raymond. Έχει λάβει διάφορες διακρίσεις , μεταξύ των οποίων υποψηφιότητα για Όσκαρ και Γκράμι .

Περισσότερα Εδω