Μοιράσου το αρθρο!

Στον μικρό Γιωργάκη θα μεταβιβαστεί η σύνταξη που λάμβανε ο πατέρας του και δολοφόνος της μητέρας και του θείου του, στην τραγική υπόθεση της διπλής δολοφονίας της Μακρινίτσας.

Το δικαστήριο επιδίκασε την αναπηρική σύνταξη των 360 ευρώ, να τη λαμβάνει από εδώ και πέρα, και για όσο ο 33χρονος βρίσκεται στη φυλακή, ο μικρός Γιωργάκης, ο οποίος διαμένει με τη γιαγιά και τον παππού του.

Η απόφαση αυτή έρχεται ως μία ακόμα δικαίωση για την πλευρά της οικογένειας Τσάπα, η οποία έχασε μέσα σε λίγα λεπτά δύο παιδιά, την 28χρονη Κωνσταντίνα και τον 29χρονο Γιώργο.

Χθες, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας καταδίκασε σε ποινή δις ισόβια και 6,5 έτη τον Δ.Ρ. που στις 5 Απριλίου έκοψε το νήμα της ζωής των δύο παιδιών της οικογένειας, εισβάλλοντας στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα.

Ο καταδικασθείς λάμβανε μία αναπηρική σύνταξη ύψους 360 ευρώ τα τελευταία χρόνια, διότι είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Βόλου – Καλών Νερών, στο ύψος της βιομηχανίας ΕΨΑ, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του.

Περισσότερα Εδω