Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δράστης του διπλού φονικού χθες το βράδυ στη Μακρινίτσα. Πρόκειται για έναν άνδρα 31ενός ετών, πρώην σύζυγο της 28χρονης που μαχαίρωσε θανάσιμα, όπως και τον αδελφό της 30 ετών μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα.

Το φονικό έγινε γύρω στις οκτώ το βράδυ όταν ο 31ενός ετών άνδρας πήγε στο σπίτι των πεθερικών του όπου ζούσε και η πρώην σύζυγος με το τεσσάρων ετών παιδάκι τους, και η οποία είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, καθώς η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί.

Ο δράστης μετά από έντονο καυγά μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο η οποία κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο, ενώ μαχαίρωσε θανάσιμα και τον αδελφό της που κλήθηκε από διπλανό χωριό όταν ακούστηκαν από γείτονες οι φωνές στο σπίτι, και πήγε να βοηθήσει.

Ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς μια αγροικία που έμενε προς την περιοχή μεταξύ Άνω Λεχωνίων και Αγίου Βλασσίου για να συλληφθεί γύρω στις 9:30 μ.μ. από την αστυνομία.

Λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά και από ένα ατύχημα που είχε. Η άτυχη γυναίκα  δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου – Ελένη Μανώλη

Περισσότερα Εδω