Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των «αδιάφθορων» της Αστυνομίας στο Τμήμα Συγκοινωνιών Καρδίτσας μετά το χθεσινό ντου στο κτίριο όπου στεγάζεται η υπηρεσία.

Όπως γράψαμε χθες περίπου 15 αστυνομικοί «σφράγισαν» από το πρωί της Πέμπτης το Τμήμα, απαγόρευσαν την είσοδο σε πολίτες και προσπάθησαν να κάνουν «φύλλο και φτερό» συγκεκριμένες υποθέσεις κυρίως επαγγελματικών  διπλωμάτων και πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήραν καταθέσεις από όλο το προσωπικό,   κατασχέθηκαν έγγραφα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν τελικά και τρεις προσαγωγές οι οποίοι μάλιστα φέρεται να μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα  και με την επιστροφή τους στην Καρδίτσα θα οδηγηθούν (σήμερα) στον ανακριτή.  

Εν τω μεταξύ στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας προσέρχονται άτομα για καταθέσεις ενώ ο έλεγχος διεξάγεται παράλληλα και για τυχόν εμπλοκή Σχολών Οδηγών, με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται σε τρεις Σχολές που αναμένεται επίσης να κληθούν από τον ανακριτή.  

Οι πληροφορίες πραγματικά βγαίνουν με το σταγονόμετρο καθώς οι έρευνες έγιναν τάχιστα,, αιφνιδιαστικά και  και με απόλυτη μυστικότητα.

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω