Μόλις δύο ημέρες εμείναν για την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Ιωάννα έχει εκφράσει την επιθυμία να παραστεί και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη ελπίζοντας  ότι θα πάρει απαντήσεις για την άδικη επίθεση που υπέστη.

Μιλώντας Στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υπογράμμισε πως η άτυχη κοπέλα με αυτό που της συνέβη βιώνει καθημερινά έναν θάνατο και εκτίμησε ότι το μεγαλύτερο μέρος της υπόθεσης έχει διαλευκανθεί από την ανάκριση και από την δουλειά που έκανε η αστυνομία.

Τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook συγκλονίστηκες φωτογραφίες στις οποίες αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την επίθεση εναντίον της.

Με το ερώτημα «ποια Δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;», η Ιωάννα θύμισε τη 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκινά η δίκη, προσθέτοντας: «Ξέρω ότι πολλοί δεν κατανοούν. Δεν αντιλαμβάνονται πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος».

Να σημειωθεί ότι  μόνο στην πρώτη φάση της αποκατάστασης  έχουν γίνει εννέα χειρουργεία. Στο πρόσωπο και στο σώμα της τοποθετήθηκαν μοσχεύματα  ενώ το καλοκαίρι συνέχισε την θεραπευτική αγωγή της στο εξωτερικό.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω