Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 69χρονος άνδρας, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη μετά από λογομαχία και επεισόδιο με τον δίδυμο αδελφό του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι που διαμένουν στον Ριζόμυλο πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά. Ευτυχώς ο τραυματίας αποσωληνώθηκε και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ο 69χρονος δράστης κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στον ανακριτή ότι όλα έγιναν πάνω στον καυγά των δύο αδελφών, και ότι δεν ήθελε να του κάνει κακό.

Ο δράστης είπε στις δικαστικές αρχές, ότι «ενώ έγινε καυγάς με τον αδελφό του, του έκανε κεφαλοκλείδωμα, άρπαξε το μαχαίρι που το έπιασε μαζί με τον αδελφό του, έπεσαν και οι δύο καθώς πάλευαν σε τζαμαρία που έσπασε και, χωρίς να το καταλάβει, το μαχαίρι που κρατούσε βυθίστηκε στην κοιλιά του αδελφού του και πετάχτηκαν τα εντόσθιά του έξω»…

Ο κατηγορούμενος αφού τραυμάτισε τον αδελφό του, κατέθεσε ότι πήρε το ποδήλατο, ειδοποίησε μια ξαδέλφη του στο χωριό για το τι είχε συμβεί και στη συνέχεια τον γιό του, που μένει λίγα σπίτια πιο πέρα, που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στο οποίο όμως είχε τηλεφωνήσει και η γειτόνισσα.

Αποσωληνώθηκε
Στο μεταξύ, ο 69χρονος αδελφός του δράστη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, αποσωληνώθηκε, οι γιατροί περιμένουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Το θύμα της επίθεσης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότητα των τραυμάτων του και είχε διασωληνωθεί. Τα δύο αδέλφια μάλωσαν στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου, στο σπίτι που διαμένουν στον Ριζόμυλο. Ο 69χρονος παθών είχε επιστρέψει από το Βόλο, όπου είχε πάει για δουλειές, κάθισε να ξεκουραστεί και ο δράστης του είπε να σηκωθεί να μαγειρέψει γιατί πεινούσε.

Τότε το θύμα φέρεται να έσπρωξε τον δίδυμο αδελφό του, που πήγε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιά άγνωστο πόσες φορές.
Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε διπλανό χωράφι και βγήκε από το σπίτι, όπου ήδη μια γειτόνισσα φώναζε «βοήθεια» και ο γιός του, που μένει μερικά σπίτια πιο πέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία που τον συνέλαβε.

Περισσότερα Εδω