Στην Λάρισα θα βρεθούν σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης τόσο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς στις 4.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (εγκαταστάσεις Αβέρωφ) για τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Αθηνά» στις καλλιέργειες των παραγωγών κάστανων – μήλων κ.α. στον δήμο Αγιάς αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως αυτές του Πηλίου.

Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην Ζαγορά όπου προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στους τοπικούς παραγωγούς και κατά την διάρκεια της ημέρας Λυκουρέτζος και Τριαντόπουλος θα επισκεφθούν και τις πληγείσες περιοχές του δήμου Αγιάς, όπου θα τους περιμένει ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας,  προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Οι παραγωγοί υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειές τους, ειδικά οι καστανοπαραγωγοί, οπότε χρειάζονται άμεσα στήριξη και βοήθεια από την πολιτεία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω