Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στη Λάρισα θα διεξαχθεί το Αιματολογικό Διήμερο Κεντρικής Ελλάδος.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

“Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε στο Αιματολογικό Διήμερο Κεντρικής Ελλάδας, μία εκπαιδευτική εκδήλωση που φτάνει αισίως στο 10ο χρόνο της!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείο Larissa Imperial.

Όπως κάθε χρόνο, κεντρικό θέμα του συνεδρίου μας είναι η ορθολογική χρήση των νέων και κοστοβόρων θεραπευτικών επιλογών που έχουμε πλέον στα αιματολογικά νοσήματα. Πηγή των πληροφοριών αποτελούν κατά κύριο λόγο οι ανακοινώσεις από το πρόσφατο συνέδριο της ASH 2022.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΛ, έχουμε και εφέτος οργανώσει τη Νοσηλευτική Ημερίδα που έχει σαν σκοπό την πληρέστερη προσέγγιση των αιματολογικών ασθενών από τους ανθρώπους που περνάνε τον περισσότερο χρόνο μαζί τους, τους νοσηλευτές μας.

Τέλος και για άλλη μία χρονιά, δίνουμε βήμα σε νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν περιπτώσεις με «ειδικό διδακτικό βάρος» στην κλινική μας πράξη.

Πιστεύουμε πως και αυτή τη φορά, το συνέδριο θα κινηθεί σε υψηλό επιστημονικό επίπεδο γιατί όλοι μας έχουμε σαν γνώμονα την αριστεία στην ενημέρωση και στην κλινική πρακτική”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω