Τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στη θεσσαλική πρωτεύουσα και θα έχει πληθώρα συναντήσεων και επισκέψεων, με αποκορύφωμα την κεντρική πολιτική του ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 19.00 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ, εκεί όπου αναμένεται να δώσει το στίγμα ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει πλήθος υπουργών και κυβερνητικών στελεχών, προεξάρχοντος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση.

Ο κ. Πέτσας θα έχει συνάντηση με Δημάρχους της Π.Ε. Λάρισας στις 9 το πρωί στην ΠΕΔ Θεσσαλίας για θέματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Παπαθανάσης θα συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην σύσκεψη που θα έχει με παραγωγικούς φορείς στον Πλατύκαμπο στις 10 το πρωί, ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος θα συμμετέχει στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Θεσσαλίας στο Διαχρονικό Μουσείο στις 13.30 το μεσημέρι και θα έχει σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας στις 17.45.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στη Λάρισα:

Στις 09:15 το πρωί της Παρασκευής αναμένεται η άφιξη του στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγα Μάχης.

Από κει θα αναχωρήσει για τον Πλατύκαμπο, όπου στις 10:00 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με αγρότες και στις 11:00 αναμένεται να βρίσκεται στο Πάρκο Καινοτομίας Joist.

Στις 12 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας και στις 13:30 θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Θεσσαλία στο Διαχρονικό Μουσείο.

Στις 18:00 θα συναντηθεί με βουλευτές της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει και στις 19:00 θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Ο πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στην πόλη της Λάρισας και νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί Εργοτάξιο του Αυτοκινητοδρόμου Ε65 και θα αναχωρήσει για την πόλη των Γρεβενών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω