Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ), του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών 2022 που θα διεξαχθεί Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Λάρισα, στο κτήριο του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, Ισόγειο, Campus “Γαιόπολις” (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας).

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και η προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των μελών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, εργαστήρια και στρογγυλά τραπέζια) ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ΜΟΚΕ https://www.moke.uth.gr/

Ο Διαγωνισμός δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική υποστήριξη των χορηγών μας.

Χρυσός Χορηγός: COSMOS ALUMINIUM A.E.

Χορηγοί σε είδος: eFood, ΕΨΑ Α.Ε., Ζυθοποιία Πηνειού, Χαλβάς Όλυμπος: Παπαγιάννης, Βιολάντα Cookies Α.Ε., Bollocks Cafe, Α.C. Kissavos – Packing House

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης ”Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω