Σε μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο κ. Κώστας Κολλάτος επισημαίνει για τις πανελλαδικές εξετάσεις τα εξής:

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές με την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας, από καρδιάς, καλή επιτυχία!

Με ηρεμία στην ψυχή, αυτοκυριαρχία, ελπίδα για την επιτυχία και πνευματική συγκέντρωση προσέλθετε στα εξεταστικά σας κέντρα με τη σκέψη, ότι σας συνοδεύουν οι ευχές όλων μας.

Να θυμάστε ότι “στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται με αγώνες και ότι τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας θα πρέπει να κρατάμε τη ηρεμία και την αυτοκυριαρχία μας λαμβάνοντας υπόψη μας ότι το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε είναι η υγεία μας”.

Στις οικογένειες σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, εύχομαι υγεία, κουράγιο και υπομονή για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.

Τέλος, στους καθηγητές και Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο με συνέπεια, αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη, στήριξη στον αγώνα των παιδιών μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω