Στη δικαιοσύνη και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα απευθυνθεί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Ορτανσίες” στο Κατηχώρι, μετά τη στοχοποίησή του όπως αναφέρει από μερίδα ανθρώπων οργανωμένα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ιδιοκτήτης που διατηρεί λογαριασμό στο twitter με το username Ταβερνιάρης, έκανε ένα tweet στις 8 Οκτωβρίου, “ψέκια παραπονέθηκαν γιατί έχει κρύο στον εξωτερικό χώρο”. Αυτό το teet προκάλεσε κύμα αντίδρασης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε λίγα 24ωρα το θέμα πήρε διαστάσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας χθες το βράδυ, προχώρησε χθες στο βράδυ σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ταβέρνας στο facebook, όπου ανέφερε “Ονομάζομαι Νικόλας. Ιδιοκτήτης της Ταβέρνας «Ορτανσίες» Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει στοχοποίηση μου από μερίδα ανθρώπων, οργανωμένα σε όλα τα κοινωνικά δίκτια. Στην επιχείρηση μου, απ’ αρχής λειτουργίας αυτής. προσέχω πάντα να είμαι σύννομος και σύμφωνος με την νομοθεσία ανεξαρτήτως του «ποιος» είναι στην Κυβέρνηση. Στην παρούσα φάση έχω στοχοποιηθεί και ατομικά και ως επιχείρηση με διαφόρους χαρακτηρισμούς αφ’ ενός, και αφ’ εταίρου με «κακές» κριτικές για να με «τιμωρήσουν». Επειδή ζούμε καιρούς περίεργους , και σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, ακολουθώ ό,τι ακριβώς προβλέπεται από τον Νόμο όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης για την διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και προσωπικού, είναι άδικο κατά την ταπεινή μου άποψη, και ειδικά από ανθρώπους που ουδέποτε έχουν επισκεφθεί την επιχείρηση μου να προσπαθούν με μη θεμιτά μέσα να πλήξουν εμένα και αυτή. Έχω ήδη απευθυνθεί στην ΔΗΕ . και επιφυλάσσομαι για νομικές ενέργειες αναφορικά με την συκοφάντηση που γίνεται στο όνομα μου και στην επιχείρηση μου”.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι υπήρξε εκ νέου ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του καταστήματος στο facebook στο οποίο αναφέρονταν:

Δεδομένου των κακών καιρικών συνθηκών την Παρασκευή δεν υπήρχαν πελάτες στην ταβέρνα Ορτανσίας λόγω κατολισθήσεων στην ευρύτερη περιοχή επίσης Σάββατο μεσημέρι και βράδυ η ταβέρνα ήταν ρεζερβε λόγω εκδηλώσεων!
Και την Κυριακή είχαμε διακοπή ρεύματος λόγω βλάβης στον υποσταθμο τής ΔΕΗ..
Όσο για τ αναγραφόμενα του Νίκου που κάποιοι ισχυρίζονται ότι κατηγορεί πελάτες που δεν θέλουν να δείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα και νά εισέλθουν στην ταβέρνα βίαια δεν έχει συμβεί τουλάχιστον μέχρι τώρα.. επίσης ο ταβερνιάρης έχει και προσωπική ζωή..και τα λογοπαίγνια μεταξύ φίλων στο Τουίτερ δεν αφορούν τους αξιότιμους πελάτες μας..
Έτσι και για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους επειδή αφορούν τον γιο μου Νίκο..
Αλλά το γ……ται η μάνα σου δεν είναι πιο σοβαρό από την λέξη ψεκια.. γιατί κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…το κομμάτι που αφορά εμένα είδει βρίσκεται στην δικαιοσύνη
Επίσης μπορείτε να βγάλετε οποίο συμπέρασμα θέλετε για αυτή μου την ανάρτηση.. αλλά επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι και οι άνθρωποι στην εστίαση έχουν δικαίωμα να κάνουν μαζί με όλα τα καλά η κακά και χιούμορ..
Τα συμπεράσματα δικά σας!
105 υβριστικά μηνύματα (Και μάλιστα από ανθρώπους που ούτε κάν μας έχουν επισκευτεί)σε μία
γυναίκα 70 ετών.γιατι? έλεος
Μετά τιμής
Δήμητρα Αγαθοκλή Θειακου!

Περισσότερα Εδω