Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά την ψυχική κακοποίηση και το bullying που δέχτηκε το 2018, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision και σόκαρε με την εξομολόγησή της.

«Δέχτηκα κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο. Καθημερινά είχα εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω» αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Γιάννα Τερζή.

 

«Ήταν όνειρο να πάω στην Eurovision. Τόσα χρόνια μιλούσα γύρω γύρω από το θέμα. Και προχθές που έδωσα συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο έλεγα ότι έγιναν ατυχίες. Τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι αυτού του κακοποιητικού ατόμου. Ήμουν παγωμένη πάνω στη σκηνή, το έβλεπε ο κόσμος πάνω μου. Μέσα μου πέθαινα. Ήμουν φοβισμένη πολύ, για αυτό δεν μιλούσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ζήτησα βοήθεια. Ήταν χειριστικός. Δεν φοβάμαι πλέον να μιλήσω. Αυτή η εξομολόγηση είναι λυτρωτική για μένα» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

 

Περισσότερα Εδω