Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τετάρτη 23/11 η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, για τα λάθη της, αλλά και για τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

«Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα πολύ τότε. Με την μικρή συνδέθηκα από την πρώτη μέρα ενώ με τον Γιώργο αργήσαμε. Ο γιος μου σιχαίνεται την μικρή, δεν την θέλει καθόλου. Με το που δει ότι παίζω μαζί της έρχεται εκεί και μου τραβάει την προσοχή», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Και συνέχισε: «Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Εκείνη την περίοδο ότι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στο Γιώργο έψαχνα τα πάντα αλλά το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό». 

Κλείνοντας η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογήθηκε: «Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το συναίσθημα, οπότε οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος και στην πορεία το πέρασα και στα παιδιά αυτό.

Ο σύζυγός μου είναι ήρωας. Συγκρούσεις δεν υπήρχαν πολλές, κατανοούσε την κατάστασή μου. Στην πρώτη μου λοχεία ήμουν τρελή, ήμουν για το τρελοκομείο γιατί μπήκα στον ρόλο της μητρότητας χωρίς να έχω προετοιμαστεί».

Περισσότερα Εδω