Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε η Μαίρη Μηνά

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σχεδιάζουν με τον σύντροφό της, Μιχάλη Σαράντη να βαφτίσουν την κόρη τους με 6 νονούς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο και πιο σπουδαίο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Μαζί της έχουμε παντρευτεί την έγνοια και την ευτυχία για πάντα», είπε αρχικά η Μαίρη Μηνά.

Και συνέχισε: «Θα κάνουμε βάφτιση με 6 νονούς. Θέλαμε αυτή η φιλία που έχουμε με αυτούς τους ανθρώπους να γίνει και συγγένεια. Θέλουμε για αυτό το παιδί εκείνη η ημέρα να είναι μια μέρα γιορτής, σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι” εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηνά, που τόνισε πως ποτέ δεν ένιωσε πως τα ΜΜΕ κανιβαλίζουν την προσωπική της ζωή».

Σχετικά με την εμπειρία της από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας όπου ήταν Πρωθιέρεια, η Μαίρη Μηνά σημείωσε: «Αυτή η τελετή έχει σκοπό να μεταδώσει τις αξίες του Ολυμπισμού κι εμένα αυτά με συγκινούνε. Τώρα με το παιδί, αυτά με συγκινούν διπλά. Ο Μιχάλης με τη μαμά μου ήταν εκεί. Η μικρή όχι. Ο Νίκος Αλιάγας ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Έχει μία τάση να φιλοσοφεί την κάθε στιγμή. Σαν να ψάχνει συνεχώς να βρει την ουσία και την ομορφιά στα πράγματα».

Περισσότερα Εδω