Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Κυψέλη” βρέθηκε σήμερα η Μαρία Χάνου.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” μίλησε για τους γονείς αποκαλύπτοντας ότι στην μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν άρεσε η ιδέα να ασχοληθεί με την υποκριτική χωρίς πρώτα να έχει σπουδάσει κάτι άλλο.

«Στη μητέρα μου δεν άρεσε η ιδέα να μπω στον χώρο κατευθείαν χωρίς να πάρω ένα πτυχίο… Δεν ήμουν μαθήτρια να περάσω στο Πανεπιστήμιο. Δε διάβαζα. Τρίτη Λυκείου δε προλάβαινα να τα μαζέψω. Ήμουν στη θεωρητική κατεύθυνση, πέρασα σε ένα ΤΕΙ στο Μεσολόγγι αλλά δεν το συνέχισα. Δεν της άρεσε η ιδέα να πάω από τα 18 σε μια δραματική. Προτιμούσε να κάνω κάτι άλλο πρώτα και μετά αν θέλω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο» ανέφερε η Μαρία Χάνου.

Στη συνέχεια, η νεαρή ηθοποιός μίλησε και για τις ερωτήσεις που της κάνουν κατά καιρούς για τους γονείς της λέγοντας πως στην αρχή την άγχωναν καθώς ένιωθε ότι πρέπει να αποδείξει περισσότερο από άλλους ότι αξίζει.

«Πλέον απαντάω με μεγαλύτερη ευκολία σε συνεντεύξεις που έχουν να κάνουν με τους γονείς μου. Με κούραζαν στην αρχή αυτές οι ερωτήσεις γιατί ήταν μόνο αυτό. Με άγχωνε αυτό, σκεφτόμουν ότι μάλλον πρέπει να αποδείξω περισσότερο σε σχέση με άλλους τι αξίζω» είπε η Μαρία Χάνου.

Περισσότερα Εδω