Στην Αίγινα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Πάνος Μουζουράκης με τους φίλους του καθώς αύριο, 27/5 πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Μαριλού Κόζαρη η οποία μάλιστα κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

Ο γάμος του ζευγαριού είναι προγραμματισμένος για αύριο το απόγευμα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη με τους καλεσμένους να ξεπερνούν τους 500. (δες εδώ φωτογραφίες από το εκκλησάκι και το μέρος όπου θα γίνει το πάρτι)

Το ζευγάρι ωστόσο, επέλεξε να ταξιδέψει από σήμερα στην Αίγινα καθώς πρόκειται να γιορτάσουν τον γάμο τους και με ένα pre wedding party μαζί με τους φίλους τους. Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται να έχει ξεκινήσει από νωρίς το γλέντι αφού όπως θα δεις σε στιγμιότυπα που ανέβηκαν στο instagram από καλό του φίλο, το γιορτάζει υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής ενώ φαίνεται να κάνει και πλάκα με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι που θα ταξιδέψουν στο νησί για να εξασφαλίσουν μερικά πλάνα από το μυστήριο.

Περισσότερα Εδω