Η Στεφανία Γουλιώτη φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την πετυχημένη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεοπτική σειρά η οποία θα προβληθεί στοNetflix, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή τους τηλεθεατές με το υποκριτικό της ταλέντο στο ρόλο της «Αλεξάνδρας» – σύζυγο του «Ορέστη» τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στεφανία Γουλιώτη – Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Μετά την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η Στεφανία Γουλιώτη ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τα μηνύματα θαυμασμού που έλαβε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο!! Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα!! Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές . Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια. Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκια και αγάπη αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον», έγραψε, μεταξύ άλλων στο instagram.

Στεφανία Γουλιώτη – Βιογραφικό 

Η Στεφανία Γουλιώτη είναι ηθοποιός και σκηνοθέτις. Γεννήθηκε Νοεμβρίου του 1980. Έχει καταγωγή από τη Γαλλία και την Ελλάδα, ενώ ξεκίνησε ερασιτεχνικά με την υποκριτική σε μαθητική ομάδα θεάτρου.

Μέχρι τα 17 της χρόνια συμμετείχε κάθε χρόνο σε παραστάσεις της ομάδας και πριν τελειώσει το σχολείο είχε ήδη ερμηνεύσει ρόλους όπως «Ηλέκτρα» του Σοφoκλή.

Στα 18 της πέρασε στη Γεωλογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και φοίτησε για δύο χρόνια. Δεν κατάφερε όμως να πάρει πτυχίο αφού έγινε παράλληλα δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου απο την οποία αποφοίτησε με άριστα το 2004. 

Η πρώτη της επαγγελματική παράσταση ήταν η «Πενθεσίλεια» του Κλαιστ σε σκηνοθεσία Peter Stein η οποία πραγματοποιήθηκε σε μεγάλα θέατρα της Ιταλίας. Επιστρέφοντας στη Ελλάδα ο ρόλος που καθιέρωσε την Στεφανία Γουλιώτη και της έδωσε τα βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Κάρολος Κουν» είναι αυτός της «Ηλέκτρας» στο ομώνυμο έργο του Σοφοκλή το 2007.

Το ευρύ κοινό γνώριζε τηλεοπτικά την Στεφανία Γουλιώτη μέσα από τον ρόλο της  στη σειρά, «Χαρά Αγνοείται» στο Mega.  Ακολούθησε η σειρά «Καρυωτάκης» στην ΕΡΤ1, ενώ φέτος ξεχώρισε με τον ρόλο της «Αλεξάνδρας» στη σειρά, «Maestro».

Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρξα μούσα του Δημήτρη Λιγνάδη»

Η ηθοποιός μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό για τον οποίο υπήρξε θεατρική του «μούσα».

«Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο. Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, που δεν μας αφορά. Αλλά όσα έγιναν γνωστά δεν τα γνωρίζαμε. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός», είχε δηλώσει η Στεφανία Γουλιώτη καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη».

Στεφανία Γουλιώτη – Η σεξουαλική κακοποίηση από γιατρό

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» η Στεφανία Γουλιώτη είχε μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον γιατρό της.

«Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Την πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω, υπερθυματοποιήθηκα.

Την δεύτερη-τρίτη φορά έπαθα σοκ κι αποχώρησα. Δεν του ξαναμίλησα, αλλά δεν τον κατήγγειλα, δεν ήξερα πώς να το κάνω», δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της στην Δανάη Μπάρκα στο Mega είχε παραδεχτεί πως η μοναξιά είναι κάτι που την αγχώνει πολύ.

«Η μοναξιά με αγχώνει πάρα πολύ. Είμαι σε μια περίοδο που περνάω αρκετό χρόνο μονή μου και νιώθω ότι αλλάζω δέρμα. Έχω αρχίσει και τολμάω να ζητάω βοήθεια σε πάρα πολλά πράγματα και είναι μεγάλη και η απογοήτευση μετά όταν δεν την παίρνεις. Νιώθω μια ζητιάνα που ζητάει συνεχώς βοήθεια, αλλά μαθαίνεις από τους τοίχους που βρίσκεις», είχε δηλώσει η Στεφανία Γουλιώτη.

Η τηλεοπτική της επιστροφή ως σύζυγος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Maestro κέντρισε από τις πρώτες σκηνές τους τηλεθεατές του Mega οι οποίοι σχολίασαν στα social media το υποκριτικό ταλέντο της Στεφανίας Γουλιώτη.

Maestro – Δες το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί απόψε στις 22:40

Φωτογραφίες: NDP/Instagram

Περισσότερα Εδω