Η Θεσσαλία αναμένεται να αποτελέσει τον τρίτο σταθμό της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα “Ελευθερία’, ο πρώην πρωθυπουργός το απόγευμα της Παρασκευής θα επισκεφτεί την Καρδίτσα, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, νωρίτερα θα βρεθεί στα Φάρσαλα, ενώ θα διανυκτερεύσει στην Καλαμπάκα. Εξετάζεται το πρωί του Σαββάτου να επισκεφθεί Μονές των Μετεώρων.

Οι επιλογές των Φαρσάλων και της Καρδίτσας έγιναν με το κριτήριο ότι εκεί η ΝΔ συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, με τον Κυρ. Μητσοτάκη να θέλει να ευχαριστήσει τους ψηφοφό ρους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στα κάλπες της 21ης Μαΐου. Όσον φορά την πιθανή επίσκεψη στα Μετέωρα, αυτή σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ουσιαστικά οι προεκλογικές περιοδείες του πρώην πρωθυπουρ γού ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα με πρώτο σταθμό τη δυτική Αθήνα, εκεί όπου η ΝΔ ανέβασε το ποσοστό της κατά 7,7 μου νάδες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 15,89 μονάδες σε σχέση με το 2019. Δεύτερος σταθμός (στο διήμερο Τρίτης – Τετάρτης) η Κρή τη, που αποτέλεσε και προσωπικό στοίχημα του Μητσοτάκη. Στο Ηράκλειο η ΝΔ ανέβασε το ποσοστό της κατά 5,32 μονάδες, με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να δίνουν μάχη στήθος με στήθος, στα Χανιά η ΝΔ ανέβασε το ποσοστό κατά 7,09 μονάδες και άγ- γιξε ποσοστό πάνω και από το εθνικό της.

Όσον αφορά την προεκλογική στρατηγική για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αυτή προβλέπει μερικές μεγάλες συγκεντρώσεις, αλλά πολύ περισσότερες «βόλτες» σε πόλεις και χωριά, με σταθερό το μήνυμα περί αυτοδυναμίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω