Γέμισαν τα παραλιακά τσιπουράδικα αλλά και αυτά που ξεκίνησαν την λειτουργία τους εντός του οικισμού της Σκιάθου. Ο πρωινός καφές ξεκίνησε από νωρίς ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αντί για “καλημέρα” έλεγαν “δεν το πιστεύω”. Έξι μήνες είναι αυτοί βλέπεις.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην λίμνη των Κουκουναριών που αν και δεν δόθηκε διαφημιστικά προς τα ΜΜΕ (για λόγους ασφαλείας) ήταν εκατοντάδες αυτοί που παρευρέθηκαν, για ένα έθιμο που είχε χαθεί επί τετραετίας και από ότι φαίνεται επιστρέφει σε μια περιοχή που ουδέποτε πρόκειται να ασφαλτροστρωθεί.

Μετά την αναβίωση του εθίμου σειρά είχαν οι ταβέρνες και τα τσιπουράδικα που ήδη ήταν ρεζερβέ από μέρες και από την στιγμή που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση το ανοιγμα της εστίασης.

Όσοι μετά τις 14:00 ήθελαν να γευτούν τα περίφημα μεζεδάκια του νησιού μάταια το προσπάθησαν. Ακόμα πάντως και εως τις 11 το βράδυ που πλέον απαγορεύεται η μετακίνηση πολλά τσιπουράδικα ήταν γεμάτα ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ήπιαν χαλαρά και το πρώτο τους ποτό με ανοιχτή την εστίαση.

Το γεγονός πάντως πως μεγάλο ποσοστό των κατοίκων και των επισκεπτών ήταν χωρίς μάσκα προβληματίζει τις αρχές και συγχρόνως τις ανησυχεί.Ας μην χαλαρώνουμε γιατι ο Κορονοϊός είναι εδώ και όλοι επιθυμούμε να ζήσουμε ένα καλοκαίρι χωρίς κρούσματα και άσχημα αποτελέσματα από την προσωπική ανευθυνότητα κάποιων.

Περισσότερα Εδω