Τις εργασίες αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης και στη συνέχεια ασφαλτόστρωσης του συνόλου σχεδόν του οδικού δικτύου στις συνοικίες Ν. Σμύρνης και Αγ. Αθανασίου από τη ΔΕΥΑΛ, βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Απ. Καλογιάννης.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Αντιπρόεδρο Δ. Μαβίδη και το στελεχιακό δυναμικό της ΔΕΥΑΛ για την πρόοδο των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης το οποίο εξελίσσεται εδώ και περίπου οκτώ χρόνια σ’ ολόκληρη την πόλη με προϋπολογισμό στην παρούσα φάση 6,5 εκατ. ευρώ. Μετά τις τομές, η ΔΕΥΑΛ προχωρά στην πλήρη ασφαλτόστρωση του δρόμου στον οποίο έγιναν οι εργασίες και όχι μόνο στα τμήματα του οδοστρώματος που πραγματοποιήθηκαν οι τομές, αποδίδοντας έτσι στους κατοίκους το καλύτερο δυνατό τεχνικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά την ενημέρωση του ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τεράστιο έργο στις συνοικίες της πόλης, το οποίο περιλαμβάνει αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης και ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο και τις συνοικίες. Το έργο αυτό ξεκίνησε εδώ και χρόνια και αναμένεται μέσα στην επόμενη θητεία να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο της πόλης, προσφέροντας ακόμα ποιοτικότερο νερό στους δημότες και σύγχρονους αστικούς δρόμους, κάτι που είχε να συμβεί για δεκαετίες.

Το πρόγραμμα της αντικατάστασης των δικτύων έχει ήδη ολοκληρωθεί στις συνοικίες Ν. Σμύρνης, Φιλιππούπολης, Αγ. Αθανασίου, Λαχανόκηπων και Ανθούπολης, ενώ θα προχωρήσει άμεσα στις συνοικίες της Χαραυγής, στο κέντρο της Λάρισας, στο Λειβαδάκι και τον Αγ. Θωμά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω