Έντεκα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες, 25/6, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά – τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη- , παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2011 σε ένα κτήμα στα Σπάτα, με το σκηνικό να παραπέμπει σε παραμύθι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανήρτησε στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας!  25/06/11 #11yearsanniversary».

Σε παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε παραδεχτεί πως υπήρξε φλερτ με τον Θέμη Σοφό από την πρώτη ματιά. Στη συνέχεια συναντήθηκαν τυχαία ακόμα μια φορά και ακολούθησε το πρώτο τους ραντεβού. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, είχαν βγει στις 9.00 το βράδυ και μέχρι τις 2 τα ξημερώματα δεν είχαν καταλάβει πώς πέρασε η ώρα. Στους έξι μήνες που ήταν μαζί, ο γνωστός δικηγόρος της έκανε πρόταση γάμου.

«Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή … Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς!» είχε γράψει η παρουσιάστρια του Happy Day σε παλιότερη ανάρτησή της.

Περισσότερα Εδω