Εκτός τηλεοπτικών εκπομπών από σήμερα 18 Απριλίου οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές που συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές του Alpha αλλά και τον Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος βρέθηκε στη θέση του Δημήτρη Παπανώτα.

«Όταν ξεκινά η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή τα γεγονότα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας που είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξανάερθει από το Πάσχα και μετά μας είπαν μέχρι 24 του μήνα και χθες μας ήρθε ξαφνικά μία ανακοίνωση από την αρμόδια αρχή ότι από σήμερα και μετά λειτουργεί αναδρομικά η απαγόρευση συμμετοχής σε τηλεοπτικές εκπομπές», ανέφερε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής.

Και τόνισε για την απουσία του συνεργάτη της: «Δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην εκπομπή, όχι μόνο ο Δημήτρης, κανένας υποψήφιος».

Στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε πως και η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή της, ωστόσο θα αποχαιρετήσει σήμερα τηλεθεατές και συνεργάτες της μέσω skype.

«Συγγνώμη, αν μπορεί να αποχαιρετήσει η Ελεονώρα θέλω κι εγώ τον Δημήτρη έστω τηλεφωνικά να πούμε μια κουβέντα και να αποχαιρετιστούμε όπως πρέπει και μας αξίζει. Οι κανόνες είναι αυτοί. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη και στους συμμετέχοντες», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα Εδω