Στο πλατό της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, ο γνωστός δημοσιογράφος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με πολλές καινοτομίες στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά και με τη σχολή δημοσιογραφίες που έχει ιδρύσει.

Στη συνέντευξή του ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή προχωρώντας σε κάποιες αποκαλύψεις. Όπως είπε εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε μια σχέση με μια γυναίκα που θεωρεί τη “γυναίκα της ζωής του” και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

“Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που νομίζω ότι περνάω τέλεια και μπορώ να πω, επειδή δεν υπάρχει ηλικία στον έρωτα, ότι είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Έχω βρει μια σύντροφο εξαιρετική, την καμαρώνω, την αγαπάω και περνάω πολύ καλά. 

Βεβαίως θα σας τη συστήσω, είναι εκπαιδευτικός. Ευτυχώς δεν είναι του χώρου. Είμαι πάρα πολύ καλά σε αυτή τη σχέση, έχω βρει τον άνθρωπό μου. Ήθελα να βρω μια γυναίκα που να μπορεί να μου προσφέρει, να με κάνει να νιώσω σιγουριά, να αισθανθώ πράγματα… Είμαστε καιρό μαζί και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και σε γάμο όλο αυτό” ανέφερε.

Περισσότερα Εδω