Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, θέλοντας να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μόνο με ανθρώπους από το περιβάλλον του. 

Το πρωί του Σαββάτου 21/10 ωστόσο, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Χρήστος Τερζίδης που ζει μόνιμα στην Αμερική ανέφερε πως το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε στο Μπρούκλιν και όχι στα Χάμπτονς το βράδυ της Πέμπτης 19/10 και μετά ακολούθησε μια πολύ μικρή οικογενειακή συγκέντρωση.

Αμέσως μετά, μια φίλη του ζευγαριού και δικηγόρος της ελληνικής ομογένειας, η Μαρία Μάρκου επιβεβαίωσε πως ο γάμος έγινε στο Μπρούκλιν και αμέσως μετά μαζί με μερικούς ακόμη φίλους τους πήγαν για… πίτσα. Μάλιστα, η Μαρία Μάρκου αποκάλυψε πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Κυριακή.

Περισσότερα Εδω