Πολλοί ήταν και φέτος οι Έλληνες celebrities οι οποίοι τίμησαν το Halloween και μεταμφιέστηκαν προκειμένου να παρευρεθούν σε σχετικά πάρτι.

Στην Ελλάδα το Halloween ήρθε τα τελευταία χρόνια κυρίως ως concept σε σχετικά πάρτι που διοργανώνονται στο τέλος του μήνα Οκτώβρη. Μικροί και μεγάλοι λοιπόν, μεταμφιέστηκαν σε κάτι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα «τρομακτικό», με πολλούς από αυτούς να δημοσιεύουν και σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Στέλιος Χανταμπάκης με την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο παιδιά τους, τον 9χρονο Μανώλη και την 6χρονη Μαλένα.

Οι τέσσερίς τους λοιπόν, ντύθηκαν στα μαύρα, ζωγράφισαν τα πρόσωπά τους και πόζαραν μαζί στον φακό σε μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους.

«Happy Halloween from #hantampakakia family! Πολύ μου αρέσει αυτή η εορτή κι ας είναι ξενόφερτη!!Μπαίνουμε σε μια διαδικασία δημιουργική και γινόμαστε όλοι παιδιά! Το μακιγιάζ έχει επιμεληθεί ο μπαμπάς μας @stelioshantampakis φυσικά! Και του χρόνου με ακόμη περισσότερη φαντασία!!», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στη λεζάντας της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram.

Περισσότερα Εδω