Μπαμπάς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Στέλιος Λεγάκης, καθώς η σύντροφός του, Ειρηάννα Συρίγου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, όπου είχε φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Θα γίνω μπαμπάς. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Έχω φάσεις που το συνειδητοποιώ 100% και άλλες που δεν το συνειδητοποιώ ακόμα. Περιμένω να έρθει και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Έλεγα πάντα ότι δε θέλω να κάνω παιδί και να το κάνω κατά λάθος. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο. Το να κάνεις έρωτα και να κάνεις ένα παιδάκι είναι ό,τι καλύτερο. Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη και για τους δυο μας, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέλιος Λεγάκης.

Εν αν αναμονή του πελαργού το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης, ανυπομονώντας να υποδεχτούν το παιδάκι τους.

Ο Στέλιος Λεγάκης μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύντροφό του, θέλοντας να εκφράσει δημόσια την χαρά του για τον ερχομό του παιδιού τους. Στο στιγμιότυπο, όπως θα δεις, ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με την καλή του, χαϊδεύοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

Δες το στιγμιότυπο

Περισσότερα Εδω