Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγο καιρό ο Στέλιος Κρητικός αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το τέταρτο παιδάκι του αφού η σύζυγός του Κάτια Παπαδοπούλου είναι έγκυος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Άρη καθώς και μια κόρη, την Κόμισσα από τον γάμο του με την αγαπημένη του Κάτια δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του και το τέταρτο παιδάκι του.

Tην ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας. Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τον Στέλιο Κρητικό να τραγουδά “Τα παιδιά του Πειραιά”. Σε κάθε νούμερο εμφανιζόταν και ένα παιδί του. Όταν ακούστηκε ο αριθμός 4, εμφανίστηκε η Κάτια με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και πάνω ζωγραφισμένος ο αριθμός.

«Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι ❤️ Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε ❤️❤️ @mixail_kritikos @aris_kritikos #κόμησσα #! #ΚάτιαΠαπαδοπούλου #1 #2 #3 #4 #children #familytime #mylife #happy #smile», έγραψε ο Στέλιος Κρητικός.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω