Νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης 24/11 από στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, με την μαρτυρία της να αμφισβητείται έντονα από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Η μάρτυρας συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2016 στο τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1, «Υour Face Sounds Familiar», και περιέγραψε στη δίκη πως στα παρασκήνια ο κατηγορούμενος την φώναξε στο καμαρίνι του, την υποδέχθηκε φορώντας μόνο μία άσπρη μπλούζα, ήταν γυμνός από κάτω και, είχε σταθεί μπροστά στη πόρτα για να την εμποδίσει να βγει.

Το στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού περιέγραψε πως εκείνη την ημέρα νωρίτερα ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε γίνει έξαλλος λόγω ενός περιστατικού στο σόου και είχε αρχίσει να πετάει χαρτιά και να φωνάζει μες στο κόσμο. Ωστόσο στη συνέχεια την κάλεσε στο καμαρίνι του.

«Μου λέει “έλα λίγο στο καμαρίνι”. Ζήτησα από δύο συναδέλφους να βρίσκονται στο διπλανό καμαρίνι. Άνοιξε την πόρτα και κάλυπτε με αυτήν το σώμα του. Όταν μπήκα φορούσε μία λευκή μπλούζα και ήταν γυμνός από κάτω. Όταν τον είδα τα έχασα. Είχε σταθεί μπροστά στη πόρτα για να με εμποδίσει του είπα “τι κάνεις ρε μ…” και μου είπε “πάρ’ τον στον στόμα σου”. Τον σπρώχνω και γυρνάω το κλειδί και φεύγω τρέχοντας προς το πάρκινγκ» περιέγραψε η μάρτυρας.

Στη συνέχεια, όπως είπε η μάρτυρας, επικοινώνησε με τον διευθυντή, Τζώνη Καλημέρη και τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Θοδωρή Κυριακού και τους ενημέρωσε τι συνέβη. «Κάλεσα τον διευθυντή μου και του εξήγησα τι συνέβη. Μου είπε αν είναι να βρεθούμε και του λέω πρέπει να πάω στο παιδί και άνδρα μου. Τι θέλεις να κάνω με ρωτούσε συνέχεια. Του είπα δε θα σου πω τι θα κάνεις. Απλά ζήτησα να μην είμαι στο τελευταίο λάιβ. Ζήτησα και συνάντηση από τον ιδιοκτήτη του καναλιού, ο οποίος μου είπε “μην ανησυχείς θα είμαι εδώ”», περιέγραψε η μάρτυρας.

Το τηλεοπτικό στέλεχος περιέγραψε πως ο κατηγορούμενος της έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ ένα βράδυ την είχε πάρει βιντεοκλήση και φορούσε κόκκινα γυαλιά, ήταν γυμνός, το μόριο του φαινόταν και το άγγιζε.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2019 η μάρτυρας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να βρεθούνε.

«Του είπα αν θέλει να με δει θα έρθει στο χώρο της εργασίας μου. Μαζί μου ήταν και ένας συνάδελφος που είχε καθίσει πιο εκεί. Ήταν φανερά καταβεβλημένος. Μου είπε ότι έχει τρομερή ανάγκη από δουλειά και ότι ζούσε μία σκοτεινή περίοδο και ότι η τότε βοηθός του πήγε να τον καταστρέψει.

Του είπα ότι θα ενημερώσω τον γενικό διευθυντή και αν είναι θα δώσει κάτι. Μου είπε ένας ηθοποιός σαν εμένα δεν μπορεί να μην παίζει στις Άγριες Μέλισσες!», τόνισε η μάρτυρας, η οποία στη συνέχεια ξεσπώντας σε κλάματα είπε ότι πήγε στον διευθυντή της και του είπε να πάρει τον Πέτρο Φιλιππίδη για δουλειά, επειδή τον λυπήθηκε.

Συνήγορος: υπεράσπισης: Εμείς από το 2018 και το 2019 έχουμε μηνύματα σας. Εσείς έχετε μηνύματα Φιλιππίδη;
Μάρτυρας: Όχι τα έσβηνα. Τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου προηγήθηκαν της βιντεοκλήσης.
Συνήγορος: υπεράσπισης: Πως απαντούσατε στα ερωτικά μηνύματα; Στο μήνυμα « τι κάνεις κ@&»;
Μάρτυρας: Δεν απαντούσα με τον ίδιο αισχρό τρόπο.
Πρόεδρος: Έχει κατηγορούμενος μηνύματα μάρτυρος;
Συνήγορος: υπεράσπισης: Εσείς πως του απαντούσατε;
Μάρτυρας: Κάποιες φορές με πλάκα ή αντίστοιχο τρόπο.

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε «βροχή» ερωτήσεων στην μάρτυρα για το γεγονός ότι λίγους μήνες μετά το περιστατικό στο καμαρίνι είχε πάει να δει τον κατηγορούμενο σε παράσταση που έπαιζε στην Επίδαυρο και στη συνέχεια τον είχε καλέσει σε ντισκοτέκ που βρισκόταν με φίλη της, η οποία, όπως είπε η μάρτυρας, ήταν εκείνη που την προέτρεψε να τον καλέσει.

«Δεν έχει συμβεί ποτέ περιστατικό. Είναι ένα σενάριο. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Η μάρτυρας είναι αναξιόπιστη. Δε λέει την αλήθεια», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, και ζήτησε από το δικαστήριο να κληθούν να καταθέσουν ο κ. Καλημέρης και ο κ. Κυριακού, με το συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας, Αλέξανδρο Μίντζια, να λέει πως δεν έχουν καμία αντίρρηση στην κλήση των μαρτύρων.

Πηγή: newsit.gr

 

Περισσότερα Εδω