Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης 18/5 στα social media σχετικά με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η Μαίρη Μπάρκουλη με μία ανάρτησή της στο Facebook επισήμανε ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε», ενώ συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Η μία τραβήχτηκε πριν το σπάσιμο του τάφου και η άλλη μετά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την οικογένεια του Στάθη Ψάλτη ότι δεν ενδιαφέρθηκε για να παραμείνει το μνήμα του ηθοποιού ως είχε. Ο αδερφός του αείμνηστου ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και όπως είπε, ούτε εκείνος ενημερώθηκε για την κίνηση αυτή.

«Δεν είχα ιδέα για την εκταφή του αδερφού μου. Η ανιψιά μου, Μαρία είναι χάλια… Να είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, καταστενοχωρήθηκα», είπε. «Ο δήμος δεν είχε δίκιο θα μπορούσε να πάρει στο σωματείο ηθοποιών ή στο σπίτι του ηθοποιού» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Περισσότερα Εδω