Ο Στάθης Σχίζας ο μεγάλος νικητής του Survivor 5, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Άρη Σοίλέδη.

Το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου, ο Γιώργος Λιανός σε απευθείας σύνδεση από το Άλσος Βεΐκου, καλησπέρισε κοινό και τηλεθεατές στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Μετά την βραδιά του Ημιτελικού, η οποία άφησε πίσω την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου, ο τελικός του Survivor 2022 ήταν αντρική υπόθεση.

Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας ήταν πλέον στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο με την ψήφο του καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. 

Στάθης Σχίζας – Ερωτική εξομολόγηση στην Αλέξάνδρα Παναγιώταρου

Από τις πιο τρυφερές στιγμές της βραδιάς η συνύπαρξη των δύο φιναλίστ με τις συντρόφους τους. Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τα σχέδια γάμου και την επιθυμία ενώ παιδιού, ενώ από την άλλη, ο Στάθης Σχίζας έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ, είναι γυναίκα μου, γυναίκα της ζωής μου, αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω δίπλα μου. Την αγαπώ πολύ και την έχω δίπλα μου σε όλα», ήταν τα λόγια του Στάθη Σχίζα.

Νικητής ο Στάθης Σχίζας

Μεγάλος νικητής του Survivor 5 ο Στάθης Σχίζας ο οποίος κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έτρεξε στην αγκαλιά του να τον συγχαρεί!

Λίγα λεπτά μετά και ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε πως μεγάλο μέρος του επάθλου θα δοθεί σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Περισσότερα Εδω