Τα βέλη του κατά της Θωμαΐς Εμμανουηλίδου (Μαίη) πέταξε ο Στάθης Σχίζας στο Survivor μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη.

«Στις 9 του μακαρίτη, άλλον βάλαμε στο σπίτι. Έφυγε και ήταν σαν να… πέρασε και να μην ακούμπησε, κάπως έτσι», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες στην τελευταία αποχώρηση από το Survivor.

Στάθης Σχίζας για Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Στο στόχαστρο η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου η οποία ξάφνιασε δυσάρεστα τον Στάθη Σχίζα με την συμπεριφορά της στο συμβούλιο του Survivor.

«Χθες μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο συμβούλιο αποχώρησης που έφυγε ο Νίκος Γιάννης η συμπεριφορά της Μαίη, εμείς τόσο καιρό είχαμε συνηθίσει μία Μαίη πολύ μετρημένη στα λόγια της, πολύ ήρεμη.

Χθες στο συμβούλιο είδαμε μια Μαίη να έχει τεράστια έπαρση, κατά την προσωπική μου γνώμη. Είχε μια τεράστια σιγουριά για την ψηφοφορία και ένα… φούσκωμα τρομερό στο οποίο εμένα προσωπικά δεν με είχε συνηθίσει. Η Μαίη ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο και ήρεμο και χθες είδα μια Μαίη που την γνώρισα πρώτη φορά», είπε ο Στάθης Σχίζας στο Survivor.

Περισσότερα Εδω