Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης καλείται να παρουσιαστεί σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δύο περίπου μήνες μετά την καταγγελία για διαρροή προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο, από 30χρονη πρώην σύντροφό του.

Να θυμίσουμε πως η υπόθεση του παρουσιαστή, έγινε γνωστή μέσα από τα social media, με τον ίδιο να παραδίδεται στο Αστυνομικό Τμήμα Θεσσαλονίκης, όπου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη. 

«Δεν κράτησα εγώ το βίντεο. Το είχα αποσύρει από το 2019. Κάποιος μάλλον το είχε αποθηκεύσει και το ανέβασε πάλι. Έχω παρέκκλιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από το βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση» τόνισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην τρίτη κατά σειρά απολογία του, στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Έκκληση από την πρώην σύντροφό του

Η νεαρή γυναίκα η οποία κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα μέσα.

«Να επιτευχθεί η μη περεταίρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της ταυτότητάς της», έγραφε το εξώδικο της 30χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

Την ίδια ώρα, ακόμη μια πρώην σύντροφος του παρουσιαστή  δηλώνει έτοιμη να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να την διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεο της.

 

«Αυτό που μου έκανε θα το βρίσκω μπροστά μου»

Η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου λίγες μέρες μετά την καταγγελία της είχε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

«Είμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για τον διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω. Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και site που ανταλλάσσουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις.

Οπότε για αυτό τον λόγο αυτή η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου τη ζωή. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της 30χρονης.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ξέσπασε ο ξάδερφός του

Λίγες ώρες πριν το πρώτο δικαστήριο, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συμπαραστέκεται δίπλα στον παρουσιαστή, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα.

Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Χαλαρές βόλτες με την σύζυγό του

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν την δίκη του, η κάμερα κατέγραψε τον παρουσιαστή στη νέα του πρωινή έξοδο στην γειτονιά του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρά τις καταγγελίες εις βάρος του ούτε κρύβεται ούτε μένει κλεισμένος στο σπίτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό στον ANT1, ο παρουσιαστής είναι αισιόδοξος για τη δίκη που έρχεται, ενώ το οικογενειακό του περιβάλλον τον στηρίζει.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Αχώριστος από την σύζυγό του

Όλο αυτό το διάστημα, ο άνθρωπος που στέκεται διαρκώς αθόρυβα δίπλα του είναι η σύζυγό του, η γυναίκα η οποία παντρεύτηκε τον Στάθη Παναγιωτόπουλου λίγους μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του στην Αλόννησο, ένας γάμος ο οποίος και δεν είχε γίνει γνωστός πριν τις καταγγελίες κατά του γνωστού παρουσιαστή.

«Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά», είχε δηλώσει ο Αντιδήμαρχος του νησιού.

Η ώρα της δίκης

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δικάζεται με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Υπενθυμίζουμε ότι η κατηγορία έχει μετατραπεί σε κακούργημα και το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ως αναρμόδιο, αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση σε Κακουργιοδικείο σε νέα ημερομηνία.

 

Περισσότερα Εδω