Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό “The 2night show” ήταν ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ο οποίος για έκτη συνεχή χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ρωτήσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη για τη “φάρσα” που θέλησε να κάνει στο θέατρο που εργαζόταν πριν μερικούς μήνες με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο,

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει. 

Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο, 

Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Περισσότερα Εδω