Τη μεγαλύτερη δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, η αξία της οποίας αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, παρέλαβε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόκειται για σημαντική χορηγία, τμήμα συνολικής δωρεάς του Διεθνούς Οργανισμού Ορθοδόξων Χριστιανών, στη Θεσσαλία, μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτέμβρη.

Η δωρεά παραλήφθηκε σε ειδικό κοντέινερ και περιέχει αναλώσιμο υγειονομικό υλικό – γάζες, μάσκες, αναπηρικά και ροτσάκια, πατερίτσες και ό,τι άλλο υλικό είναι αναγκαίο σε ένα νοσοκομείο, με τις ποσότητες επίσης να είναι μεγάλες για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Το κοντέινερ παραδόθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου, παρουσία του διευθυντή Προγραμμάτων Ελλάδας του Οργανισμού, δρ. Πάνου Κατσαμπάνη.

Δείτε τι δήλωσε:

Δείτε τι είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Βλαχάκης:

Δείτε τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας κ. Τζανής Πολυκανδριώτης:

Ο Διεθνής Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ορθοδόξων Χριστιανών τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στη χώρα μας, αξιοποιώντας πόρους της Ομογένειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ) προς περιοχές της πατρίδας μας που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές και στηρίζοντας που λίτες και υποδομές που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr / φωτό – βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω