Σε μια ήρεμη και χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τον Τάκη Φύσσα με την σύζυγό του Χριστίνα και την μεγάλη τους κόρη Ραφαέλα που σήμερα είναι 17 ετών.

Το ζευγάρι, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2004 και μαζί έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Ραφαέλα και την Σήλια (11 ετών). Οι δυο τους αποφεύγουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και προτιμούν να απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από αυτά.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του ο Τάκης Φύσσας είχε αποκαλύψει κάποιες από τις “απολαυστικές” αντιδράσεις της συζύγου του Χριστίνα όταν έβλεπε άλλες γυναίκες να πολιορκούν τον άντρα της.

“Η Χριστίνα ήταν μια κούκλα, δε θα μπορούσα να ονειρευτώ κάποια πιο όμορφη. Έχει πάρει τηλέφωνο θαυμάστρια και της είπε να μην ξαναπάρει και πως θα απαντάει εκείνη στο κινητό μου. Πολλές φορές η Χριστίνα έπαιζε το ρόλο του φωτογράφου. Έτσι, είχε έρθει μια κοπέλα και μας ζήτησε μια φωτογραφία και όπως έφευγε μου άφησε το τηλέφωνο της στο χέρι μου. Δεν είπα τίποτα, το άφησα και έπεσε κάτω το χαρτάκι. Μετά φεύγοντας, είπα στη Χριστίνα τι έγινε και είχε φύγει από δίπλα μου. Είχε πάει στο μαγαζί και την είχε βρει” είχε δηλώσει ο Τάκης Φύσσας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας με την αγαπημένη του Χριστίνα και την μεγάλη τους κόρη Ραφαέλα.

Φωτογραφίες: Νdp

Περισσότερα Εδω