Ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Σοφία Λεοντίτση με κάποια σχόλια που δέχεται κάτω από φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση που πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τόλη Χριστοφοράκη, είδε να γράφονται κάτω από κάποιες φωτογραφίες του νεογέννητου σχόλια από αγνώστους που αναφέρονταν σε ποιον απο τους δυο γονείς μοιάζει το μωρό.

Αυτού του είδους τα σχόλια φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα τη Σοφία Λεοντίτση που θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω ενός κειμένου που έδειχνε την έντονη ενόχλησή της.

«Σε ένα μωράκι ευχόμαστε υγεία και αφήνουμε εάν θέλουμε τις ευχές μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντα αυτές οι 5-10: «ίδιο η μαμά του», «ίδιο ο μπαμπάς του». Δε σας ρωτήσαμε, δε σας ρωτήσαμε ποτέ οι γονείς.

Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράφετε αυτή τη μ@@@@ια κάτω από φωτογραφίες  που μόνο προσβλητικό είναι από έναν άγνωστο προς άγνωστους για έναν γονιό να του λες “δε σου μοιάζει το παιδί σου” στα καλά καθούμενα. Είναι κατινιές αυτά τα σχόλια ειδικότερα όταν δεν προέρχονται από φιλικό περιβάλλον. Άξεστες» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Περισσότερα Εδω