Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Σοφία Βόσσου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε στα σχολικά χρόνια, την ατάκα για τα κιλά της που της είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αλλά και για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ, μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε ‘να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χάιδευέ τα», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικό η Σοφία Βόσσου δήλωσε: «Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας».

Παράλληλα διηγήθηκε και ένα περιστατικό, όπου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την αποκάλεσε χοντρή. «”Μου είπε έχεις πολύ καλή φωνή κορίτσι μου αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή” και εσύ του λέω έχεις μεγάλη μύτη και μετά μου είπε ότι κάποια στιγμή ότι θα με πάρει μαζί του όπως και έκανε».

Περισσότερα Εδω