Πρόκειται για την Δήμητρα Κωστικιάδου που ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Κηφισιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έπεσε στον φωταγωγό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφοριες από την αστυνομία, η 30χρονη γυναίκα περί τις επτά το απόγευμα ανήμερα των Χριστουγέννων, είχε ανέβει στην ταράτσα με την παρέα της, και καθώς περπατούσε εκεί, έσπασε το πλεξιγκλάς, με συνέπεια να βρεθεί στο κενό και να χάσει τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

H Εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Κωστικιάδου τελέστηκε σήμερα στο Ιερο Ναό Αγίας Κυριακής στη Πυλαία Θεσσαλονίκης παρουσία και των συναδέλφων της από την Σκιάθο

Η οικογένειά της εφράζει τις ευχαριστίες σε όλες και όλους για τη συγκινητική συμπαράστασή στην οδύνη τους για την τραγική απώλεια της Δήμητρας και προσθέτουν:

“Η ζωή στο μικρόκοσμό μας δεν θα είναι ίδια.

Αγκαλιάστε σφιχτά αυτούς που αγαπάτε. Τίποτε στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Μη φοβάστε να εκφράζετε την αγάπη και να δίνετε. Είναι σημαντικότερο από το να παίρνετε. Η Δήμητρα μας έδειξε πόσο αξίζει να είσαι αληθινός και αυθεντικός άνθρωπος και για αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Δεν θα καταρρεύσουμε. Η Δήμητρα μας έμαθε στο σύντομο πέρασμά της από αυτό τον κόσμο, όχι με λόγια ,ούτε με ευχές, αλλά με πράξεις να σηκωνόμαστε όταν πέφτουμε. Η Δήμητρα ήταν τελικά στήριγμα για μας και όχι εμείς για αυτήν.Θα παραμείνει στήριγμα για όλους μας παρά τη φυσική της απουσία. Η αγάπη δεν εξαφανίζεται ,δεν σβήνει. Αλλάζει μονάχα μορφή.

Καλό σου ταξίδι στο αληθινό φως και όχι σε αυτό των προβολέων,. ψυχή μας.”

Περισσότερα Εδω