Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν τη στιγμή που η αστυνομία του ανακοινώνει τον θάνατο της συνεργάτιδας του, μετά το τραγικό δυστύχημα κατά τα γυρίσματα ταινίας τον Οκτώβριο του 2021. Ο ηθοποιός μονολογεί αμέσως «όχι» και παραμένει σιωπηλός. Σοκαρισμένος βάζει το χέρι του στο πρόσωπο και παραμένει βουβός για 24 δευτερόλεπτα.

Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας είχε τραυματιστεί θανάσιμα, όταν εκπυρσοκρότησε το περίστροφο που κρατούσε στη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας γουέστερν ο 64χρονος ηθοποιός. Μαζί της τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, για τον οποίο πληροφορείται ότι είναι ζωντανός.

Το πρώτο πράγμα που ζητά είναι να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του. Αμέσως μετά ο Μπάλντουιν φαίνεται να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο.

Σύμφωνα με το σερίφη της Σαντα Φε, η έρευνα για το δυστύχημα στη διάρκεια των γυρισμάτων είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες στον Αλεκ Μπάλντουιν, αν χρειαστεί.

Ρεπορτάζ: Άγις Μενούτης

Σχετικό Άρθρο: Ντοκουμέντο από τo δυστύχημα στην ταινία Rust: Οι τελευταίες στιγμές της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω