Σε θέση να αναγνωρίσει έναν από τους τρεις δράστες του φονικού στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως είναι ο 32χρονος πιλότος, όπως προκύπτει από νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές.

Συγκεκριμένα, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, πέρα από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, εστίασε και στο προφίλ των κακοποιών, με ιδιαίτερη έμφαση στον «κοντό».

Σκιαγραφώντας τα χαρακτηριστικά του, έκανε λόγο για έναν άνδρα που ακινητοποίησε τη σύζυγό του, ενώ κατάφερε να δει και το πρόσωπό του καθώς κατέβηκε το κάλυμμα που φορούσε, όταν πήγε να δέσει τη γυναίκα του στο κρεβάτι τους.

Έκανε λόγο για έναν άνδρα με σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, αξύριστο και ανοιχτόχρωμο (όχι όσο ο ίδιος ο 32χρονος που είναι ξανθός) και άνω των 35 ετών. Ακόμη, υποστήριξε πως ήταν περίπου 1.70μ. και «ψωμωμένος», δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες.

Μάλιστα, αναγνώρισε πως οι δολοφόνοι μιλούσαν καλά ελληνικά αλλά χρησιμοποίησαν και φράσεις σε αλβανικά ή βουλγάρικα.

 

Οι δραματικές στιγμές με τους ληστές στο σπίτι

Περιγράφοντας τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, επεσήμανε πως όταν σηκώθηκε, είδε μπρούμυτα στο κρεβάτι, δεμένη τη σύζυγό του με γυρισμένη την πλάτη και την κόρη του πάνω, ξύπνια, χωρίς να κλαίει.

Ο ίδιος την πήρε αγκαλιά και όταν ήρθε ένας αστυνομικός, του είπε πως η σύζυγός του «έχει φύγει» και κατέβηκε κάτω με την κόρη του σοκαρισμένος.

Όπως είπε, η Καρολάιν και εκείνος κοιμήθηκαν στη 01:30 και ξύπνησε όταν άκουσε να τρίζει το πόμολο της πόρτας, ενώ άνοιξε τα μάτια του και είδε τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο ένας από εκείνους έστρεψε το πιστόλι προς το μέρος του, με τον πιλότο να του λέει αμέσως πως υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά στο σαλόνι και τον παρακάλεσε να μην πειράξουν την οικογένειά του.

Τότε, ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα του, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή, και μόλις ο ίδιος πήγε να αντιδράσει, του κόλλησαν το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς τον στη συνέχεια στο πάτωμα.

Εκείνος ήταν σφιχτά δεμένος και δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ήξερα αν είχε ξημερώσει ή όχι».

Περισσότερα Εδω