Μοιράσου το αρθρο!

 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης, σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου διοργανώνουν τριήμερου Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής .
Το μουσικό αυτό γεγονός πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 4-6 Αυγούστου στη Σκόπελο, και ο Δήμος επιθυμεί την ανάδειξη προμηθευτή για τη διαμονή των καλλιτεχνών-μουσικών της εκδήλωσης στο πλαίσιο φιλοξενίας τους. Για το λόγο αυτό,

Καλούνται
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προμηθευτές, που έχουν δικαίωμα υποβολής προσφοράς, να υποβάλλουν στην Υπηρεσία Σκοπελου , προσφορές σε σφραγισμένους φακέλους, έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00, για την κράτηση δωματίων σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα της Σκοπέλου που διαθέτουν ατομικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, wi-fi internet για τη διαμονή των καλλιτεχνών της εκδήλωσης ειδικότερα δε ως ακολούθως:
 Τρία δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα με χρήση μονόκλινου) για τη διαμονή ισάριθμων ατόμων με ημερομηνία άφιξης στις 3/8 και αναχώρησης στις 4/8/2023.
 Πέντε δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα με χρήση μονόκλινου) για τη διαμονή ισάριθμων ατόμων με ημερομηνία άφιξης στις 5/8 και αναχώρησης στις 6/8/2023.

 Πέντε δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα με χρήση μονόκλινου) για τη διαμονή ισάριθμων ατόμων με ημερομηνία άφιξης στις 6/8 και αναχώρησης στις 7/8/2023.
Σύνολο διανυκτερεύσεων: 16
Να ληφθεί υπόψη ότι τα άτομα θα πρέπει να μετακινούνται από το ξενοδοχείο προς το χώρο της εκδήλωσης και επιστροφή εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.
Στην προσφορά να δοθεί καθαρή τιμή ανά άτομο/διανυκτέρευση, ποσοστό και ποσό Φ.Π.Α και τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και του ειδικού φόρου διαμονής.
Κριτήριο για την ανάθεση παροχής των παραπάνω υπηρεσιών θα είναι η οικονομικότερη προσφορά (χαμηλότερη τιμή) για το σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών.
Η συνολική δαπάνη δεν θα υπερβαίνει το προϋπολογιζόμενο ποσό των 1.120 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., και του ειδικού φόρου διαμονής και θα καλυφθεί από διαθέσιμη πίστωση του προϋπολογισμού έτους 2023 των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Φορέας 071-ΚΑΕ 9899).
Η πληρωμή θα γίνει μετά την οριστική παραλαβή των παρεχόμενων υπηρεσιών, υποβολής και ελέγχου όλων των απαραίτητων παραστατικών.
Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν/αποσταλούν στην ακόλουθη ταχυδρομική δ/νση:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διοικητήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου και Αναλήψεως Τ.Κ. 382 21 Βόλος (γραφείο 311, τρίτος όροφος)
Εξωτερικά του φακέλου να αναγράφεται η επωνυμία του προμηθευτή και το είδος της υπηρεσίας («ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ»). Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και μπορούν να παρίστανται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προμηθευτές ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους.
Στην Υπηρεσία μας, μαζί με την προσφορά, θα πρέπει να κατατεθούν:
α) φορολογική ενημερότητα σε ισχύ (για κάθε νόμιμη χρήση ή για συμμετοχή σε διαγωνισμό).
β) ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ (για κάθε νόμιμη χρήση ή για συμμετοχή σε διαγωνισμό).
γ) αντίγραφα ποινικών μητρώων των υπόχρεων του οικονομικού φορέα τα οποία θα έχουν εκδοθεί έως τρεις μήνες πριν την υποβολή τους.
δ) υπεύθυνη δήλωση περί μη επιβολής σε βάρος του οικονομικού φορέα της κύρωσης του οριζόντιου αποκλεισμού, σύμφωνα τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. (άρθρο 74 παρ.4 Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 23 του Ν.4782/2021).
ε) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει εκδοθεί δικαστική ή διοικητική απόφαση με τελεσίδικη και δεσμευτική ισχύ για την αθέτηση των υποχρεώσεων του οικονομικού φορέα όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης.

στ) οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφο σύστασης και εκπροσώπησης από όπου θα προκύπτει και η σχετική με το αντικείμενο της σύμβασης επαγγελματική δραστηριότητα.
Διευκρινίζεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας, δεν δεσμεύεται ως προς την λήψη των παραπάνω υπηρεσιών και δεν φέρει ευθύνη προς τον προμηθευτή σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης (δεν υπάρχει επιβάρυνση ακυρωτικών).
Σε περίπτωση κράτησης μικρότερου αριθμού δωματίων και συμμετοχής λιγότερων ατόμων μειώνεται και το κόστος.
Τέλος σε περίπτωση αναβολής, ο ανάδοχος προμηθευτής δεσμεύεται να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες όποτε καθοριστεί νέα ημερομηνία, εντός του τρέχοντος έτους, χωρίς διαφοροποίηση στην τιμή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια Υπηρεσία (Διοικητήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου & Αναλήψεως, στο Βόλο, γραφείο 311, στον τρίτο όροφο) καθώς και στο τηλ. 24213-52541, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερα Εδω