Το Πρωινό επέστρεψε και όλα φέτος ξεκινούν αλλιώς για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ANT1 έκανε πρεμιέρα σε νέα ώρα, αφού φέτος η εκπομπή θα ξεκινά νωρίτερα στις 09:50.

Φέτος εκτός από τις αλλαγές που θα δούμε στη ροή της εκπομπής, αλλαγές έγιναν και στην ομάδα του Πρωινού, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, βρίσκονται στο πλευρό των παρουσιαστών, με τον Βαγγέλη Περρή να παραμένει σταθερός στο πόστο του, σχολιάζοντας πρόσωπα και θέματα επικαιρότητας.

Από το Πρωινό και φέτος δεν θα μπορούσε να λείψει η Λίτσα Πατέρα, η οποία συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον ANT1 κάνοντας καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στην κουζίνα της εκπομπής θα βρίσκεται και φέτος ο Πέτρος Συρίγος, ενώ την παρέα μπροστά από τις κάμερες θα συμπληρώνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο Survivor.

O Γιώργος Παπαδάκης έδωσε… πάσα στους παρουσιαστές με έναν εντυπωσιακό τρόπο για την έναρξη της εκπομπής.

«Καλή αρχή, μας λείψατε. Καλή αρχή στον αγαπημένο μας Γιώργο Παπαδάκη. Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα, καλημέρα κορίτσια μου», είπε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της Καλημέρα.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Μίλησες; Να μιλήσω κι εγώ. Να υποδεχτούμε την καινούργια της παρέας, τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Επειδή είπε ο Γιώργος Παπαδάκης ο φίλος μας, ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις ενημέρωση ή ψυχαγωγία, πολλές φορές οι ψυχαγωγικές εκπομπές αναγκαζόμαστε να κάνουμε ενημέρωση. Στο πλατό του Πρωινού έχουμε νέες τεχνολογίες».

Δες παρακάτω το βίντεο από την έναρξη του Πρωινού για τη νέα σεζόν…

 

Περισσότερα Εδω