Μοιράσου το αρθρο!

Η Υφυπουργός Παιδείας &Θρησκευμάτων κ.Ζέττα Μακρή παρέδωσε σχολικό εξοπλισμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου («Πεπαρήθειο»), στο 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου, στο Λύκειο Σκοπέλου και στο 3ο Δημοτικό και 4ο Νηπιαγωγείο Κλήματος κάνοντας συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς ,και τους μαθητές τους.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Το απόγευμα παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Δήμος Σκοπέλου σε συνεργασία με τις Σχολικές του Επιτροπές ,Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τους εκπαιδευτικούς του νησιού ,και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Ακολούθησε εποικοδομητική πολύωρη συζήτηση της Υφυπουργού με τους παρισταμένους για θέματα που τους αφορούσαν.
Το φλουρί το κέρδισε η φιλόλογος του ΕΠΑΛ και Λυκείου Σκοπέλου κα Μαρία Κεφαλά στην οποία ο Δήμαρχος της πρόσφερε ως δώρο μία σειρά βιβλίων από τις εκδόσεις του Δήμου.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

Σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, η Υφυπουργός επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό και 3ο Νηπιαγωγείο Γλώσσας και παρέδωσε και εκεί τον σχολικό εξοπλισμό κάνοντας συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Περισσότερα Εδω