Μοιράσου το αρθρο!

 

 

 

Αποκλειστικό :Γιάννης Αποστολίδης

 

ΣΚΙΑΘΟΣ: Το Forever super yacht 45 m και 24 εκατομμύριων δολαρίων του επιχειρηματία Jakob  Mahren βολτάρει μεταξύ Αγία Ελένης -Μάραθα ,Τσουγκριά -Ξυνόβρυση Πηλίου.Ανταπόκριση :Γιάννης Αποστολίδης

 

Forever | Ιδιοκτήτης: Γιάκομπ Μέχρεν | Μήκος: 45 μέτρα | Αξία: $25 εκατ.

Από τη Σκιάθο ως τη Μύκονο ο βασι λιάς των ακινήτων

O Γερμανός Γιάκομπ Μέχρεν, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mähren και ένας εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών του Βερολίνου στον τομέα του real estate, είναι γοητευμένος με τα νησιά του Αιγαίου που προτίμησε και φέτος να επισκεφτεί με τη θαλαμηγό του «Forever», την οποία χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στο Αιγαίο, στη Νότια Γαλλία και την Ιμπιζα, συνδυάζοντας business & pleasure. Στα 40 του χρόνια διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου του περισσότερα από 2.000 ακίνητα σε διάφορες γερμανικές πόλεις, όπως το Βερολίνο, η Δρέσδη, το Εσεν και η Λειψία.

Από αυτά, το 10% είναι εμπορικά ακίνητα, όπως πολυκαταστήματα ή ιατρεία. Γιος δασκάλων από το Βερολίνο, αξιοποίησε τις πρώτες του οικονομίες ύψους 50.000 ευρώ -έχοντας και τη βοήθεια των γονιών του- αγοράζοντας ένα διαμέρισμα δύο δωματίων το οποίο ανακαίνισε μόνος του και στη συνέχεια το πούλησε 98.000 ευρώ. Στην Ελλάδα οργώνει τα νησιά του Αιγαίου ξεκινώντας πάντα από τη Σκιάθο, για να καταλήξει στη Μύκονο, εκεί όπου πριν από τρία χρόνια έχοντας νοικιάσει ένα ελικόπτερο EC350 Airbus, αξίας περίπου 2 εκατ. ευρώ και ενοικίασης 1.500 ευρώ την ώρα, προσγειώθηκε μια ανάσα από τις ξαπλώστρες πασίγνωστου beach bar. To «Forever» έχει μήκος 45 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα.

Ο Jakob Mahren είναι ενα πρόσωπο πολύ γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου και της Σκιάθου -διότι διαθέτει μια υπερπολυτελή βίλα στην γνωστή παραλία Ξυνόβρυση.Αυτό το υπέροχο σπίτι που δεσπόζει πάνω σχεδόν στο κύμα ,αποτελεί πόλος έλξης σε όλους τους παραθεριστές διότι έχει καταφέρει να συνδιάζει την πέτρα και το ξύλο αρμονικά στο περιβάλλον.

Ο Jakob Mahren είναι ένας τύπος bouvier και ασχολείται πολλά χρόνια  με το real-estate και εχει γίνει πολύ γνωστός σε όλη την Ευρώπη και το κόσμο ..Στην Σκιάθο έρχεται μια δεκαετία και έχει πάρα πολλούς φίλους που τον υποδέχονται με αγάπη και με μεγάλη χαρά ,διότι είναι πολύ αγαπητός και κοινωνικός .Το Forever super yacht 45 m δεν το λες και μικρό -αποτελεί στολίδι όπου και εάν βρίσκεται διότι εμφανισιακά συνδιάζει το γκρι με το μαύρο και με το υπέροχο φωτισμό του δίνει γκλαμουριά στο λιμάνι .Το Forever έχει στοιχίσει τα 24 και βάλε εκατομμύρια ευρώ και το ντιζάιν του αποτελεί πρωτοποριακό για το είδος του.Μπορεί να φιλοξενήσει 12 καλεσμένους  και εχει 9 άτομα πλήρωμα .Είναι απο αλουμίνιο και διαθέτει 5 καμπίνες και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που έχουν όλα τα mega yachts.Το Forever βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Σκιάθο .Πρίν είχε μετέβη στα Μάραθα και Κουκουναριές .Το ταξίδι του ανέβηκε προς τα βόρειο τμήμα και  δυτικά για την παραλια Αγία Ελένη για να καταλήξει στην Ξυνόβρυση Πηλίου.Στην επιστροφή του πέρασε απο το νησάκι Τσουγκριά και τώρα έδεσε στο λιμάνι της Σκιάθου.

 

 

 

Περισσότερα Εδω