Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ολοκλήρωση εργασιών χώρου στάθμευσης στις Μηλιές ένα πρόβλημα που βρέθηκε λύση απο τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ κ.ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΤΖΙΚΟ που εποπτεύει ο ίδιος τις εργασίες .
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την Τοπική Κοινότητα Μηλεών βαίνει προς ολοκλήρωση για να συμβάλλει στη λύση του προβλήματος στάθμευσης οχημάτων.
Ο χώρος στάθμευσης στη θέση “Κατσιανάκη” που η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου τον διαμορφώνει κατάλληλα, ενώ ήδη εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης και ακολουθεί η διαγράμμιση θέσεων.
Ο νέος χώρος στάθμευσης που θα δοθεί σύντομα σε χρήση θα συμβάλλει στο θέμα της στάθμευσης που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Μηλεών, η οποία όλο τον χρόνο δέχεται πολλούς επισκέπτες.απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο …να αναφέρουμε ότι πολλοί επώνυμοι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στις Μηλιές και το θέμα του πάρκινγκ ήταν σημείο αναφοράς .
Στο έργο έκανε αυτοψία σήμερα ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Απ. Διανέλλο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μηλεών Δημ. Παπαδημητρίου.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA.GR-ASTRA TV
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω