Μοιράσου το αρθρο!

Η σημερινή ημέρα στην Σκιάθο είχε την τιμητική της ,με την παρουσία του Βουλευτή & Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ.Χρήστου Μπουκώρου.
Ο κ.Χρήστος Μπουκώρος είναι Δημοσιογράφος και εκλέγεται απο το το 2015 με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μαγνησίας .
Στο παλαιό λιμάνι του νησιού και στο cafe -Bar Pecan οι κάτοικοι είχαν την ευχάριστη έκπληξη της παρουσίας του Χρήστου Μπουκώρου που τους ζέστανε με την αληθινή και γνήσια ομιλία του.
Στην ομιλία του ο Βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων …
«Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ανάφερε ότι στην Σκιάθο τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρώνουν σε μεγάλο βαθμό και δεν πρέπει να ρισκάρουμε απολύτως τίποτα …όσο στην οικονομία και στην ασφάλεια της χώρας .
Ανέφερε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εχει προσθέσει στην αμυντική φαρέτρα της Ελλάδας τα γαλλικά μαχητικά Dessault Rafale ,και τις φρεγάτες κλάσης FDI Belharra για να προφυλαχθούμε απο τυχόν κάθε εισβολέα ή κακό γείτονα .
Ο Τουρισμός όπως διαπιστώνουμε είναι πηγή εισόδων στην χώρα μας ,και εφέτος θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα όπως με πέρσι ,και με ακόμη ανοδική πορεία .
Το θέμα με τις ακτοπλοϊκές γραμμές αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός ( παρότι το Μαντούδι είναι ανενεργό) άλλα οι κοινές αναχωρήσεις την καραβιών απο το λιμάνι του Βόλου την ίδια χρονική στιγμή είναι κάτι που τον απασχολεί και ελπίζει να βρεθεί ένας δίαυλος κοινής αποδοχής απο τους πλοιοκτήτες.»
Το ASTRA.GR -ASTRA TV με εκπρόσωπο του κάλυψε το κοσμοπολίτικο γεγονός ,και σας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα με video και φωτογραφίες .

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA.GR -ASTRA TV
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω