Για ζωοκλοπή συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου 75χρονος στην Σκιάθο μετά από προανάκριση που βασίστηκε σε βιντεοληπτικό υλικό από παθόντα την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021.
Ο 75χρονος με καταγωγή και κάτοικος Σκιάθου διέπραττε την ζωοκλοπή μελισσών τον τελευταίο χρόνο, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για κακή του τύχη όμως ο κ. Γιάννης Πασχάλης, του οποίου είχε αφαιρέσει έναν σεβαστό αριθμό κυψελών από τον Μάρτιο του 2020 έως και τις 11 Μαρτίου 21, εγκατέστησε κάμερες και καταγραφικό σύστημα από το οποίο τελικά συνελήφθη ο δράστης.
Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου μετά το υλικό που παραδόθηκε και την αξιοποίηση του προχώρησε σε έρευνα στην οικία του δράστη όπου κατέσχεσε κυψέλες με πυροσφραγισμένο μελισσοκομικό κωδικό από τις οποίες αποδεικνύεται πως αφαιρέθηκαν από τον κ. Γιάννη Πασχάλη αλλά και άλλους μελισσοκόμους της περιοχής σημαντικός αριθμός κυψελών και πληθυσμός μελισσών.
Ο 75χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Βόλου.
Ο κ. Γιάννης Πασχάλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί: “το Α.Τ Σκιάθου, τον Διοικητή, τον υποδιοικητή και όλους όσους συμμετείχαν στην υπόθεση οι οποίοι ήταν άψογοι στην δουλειά τους. Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

 

Περισσότερα Εδω