Μοιράσου το αρθρο!

 

Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

-Το πρόγραμμα των συναντήσεων της Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων και υποψήφιας βουλευτή Ν. Μαγνησίας Ζέττας Μακρή με τους πολίτες -την ταξίδεψε στη Σκόπελο και τη Σκιάθο, όπου πραγματοποίησε τις προεκλογικές της συγκεντρώσεις με νησιώτικο αέρα…και δέχτηκε το θερμό αγκάλιασμα απο τους κατοίκους των δυο αυτών νησιών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ …ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …

Μια ημέρα, δύο νησιά, όλες οι φίλες και όλοι οι φίλοι, άπειρη υποστήριξη, απίστευτη ενέργεια, ανεπανάληπτες στιγμές στις προεκλογικές επισκέψεις της Ζέττας Μακρή σε Σκόπελο και Σκιάθο.

Η ΖΕΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ

Η παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας στα νησιά είναι μια εδραιωμένη και αγαπημένη καθημερινότητα, που προέκυψε από την ανάγκη διαρκούς επικοινωνίας -και τις εύλογες απαιτήσεις στενής συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και υπηρεσίες των νησιωτικών περιοχών.

Οι προεκλογικές ομιλίες σε Σκόπελο και Σκιάθο ήρθαν να αναδείξουν τα γερά θεμέλια της σχέσης της Ζέττας Μακρή με τους κατοίκους των νησιών και να αποτυπώσουν τα ορατά, επιτυχή και αναμφισβήτητα αποτελέσματα του καθημερινού διαλόγου αλλά και των ενεργειών και πρωτοβουλιών της Υφυπουργού για την αίσια έκβαση των τοπικών θεμάτων.

Σκοπελίτες και Σκιαθίτες κατέκλυσαν τους χώρους των συγκεντρώσεων και, με ορμή, συναίσθημα και ψυχή, ανέδειξαν σε κυρίαρχη την υποψηφιότητα της Ζέττας Μακρή. Στη Σκόπελο, η Υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε και τη Γλώσσα, το γνωστό χωριό πόλο έλξης τουριστικής κίνησης, που βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες τοποθεσίες του νησιού.

Η Υφυπουργός Παιδείας “γεμάτη” από την αγάπη και την ευρεία αποδοχή, που βιώνει πάνω από δυο δεκαετίες, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γιατί στέκονται δίπλα της ακλόνητοι, υποστηρικτικοί, σίγουροι για την προσωπική αξία και τις πολιτικές αξίες της -και με αυτήν την αδιαπραγμάτευτη πίστη τους οδηγούν τον αγώνα της Ζέττας Μακρή στη νίκη.

Περισσότερα Εδω