Ενοχλημένος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιανός στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ενόχληση του παρουσιαστή προήλθε από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για τον χρόνο που δίνει στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο στα συμβούλια του Survivror σε αντίθεση με τον Τζέιμς.

“Να ξέρουν όλοι όσοι ακούν ότι εγώ σήμερα σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω για το Survivor. Mετά όμως μου γύρισε γιατί εγώ δε πρόκειται να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω. Δεν είναι εγωιστικό, αλλά δε πρόκειται να υπολογίσω αυτά που μου γράφουν. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω κάποια στιγμή σε 2-3 σχόλια γιατί ήταν πολύ προσβλητικά. Απάντησα με διάθεση τρολαρίσματος και δε συνεχίστηκε…

Είναι ένα παιχνίδι που έχει κανόνες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται. Στη φάση με το μονταζ, δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκρυψε κάτι απλά μπορεί να γίνουν συζητήσεις που είναι ανούσιες για το επεισόδιο… Ότι και να πω πραγματικά βλέπω ότι παρεξηγείται. Δεν το πολυγουστάρω. Σκέφτομαι να μην ξαναμιλήσω. Θα κάνω τη δουλίτσα μου, θα δίνω το λόγο στα παιδιά και ας αποφασίζουν οι άνθρωποι που τόσα χρόνια κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους” ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Περισσότερα Εδω